BC-SCAN

Boek een trainer

Trainers

Als schoolleider kunt u nog effectiever de regie pakken over uw eigen leiderschap door inzicht te hebben wat u als leidinggevende succesvol maakt en welke ontwikkelingstappen u nog wilt maken. In de Beroepsstandaard Schoolleiders VO is die meetlat helder verwoord. Door de actuele doelen van uw schoolorganisatie te matchen met de beroepsstandaard krijgt u zicht op de eigen ontwikkeling.

Met de BC-Scan vertaalt u de basiscompetenties uit de beroepsstandaard naar uw eigen werksituatie en krijgt u zicht op uw ontwikkelmogelijkheden. Om schoolleiders en bestuurders te ondersteunen bij het werken met de BC-scan heeft de VO-academie speciale Beroepsstandaard-experts. Deze experts zijn bekend met wat het digitale instrument voor scholen kan betekenen en kunnen schoolleiders en bestuurders ondersteunen bij het integreren van de beroepsstandaard in het personeelsbeleid.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op deze pagina vindt u een overzicht van de Beroepsstandaard-experts, waarin zij zich kort aan u voorstellen. Als VO-academie bieden wij u een gratis oriƫnterend gesprek met een gecertificeerde expert die is gespecialiseerd in de beroepsstandaard, de vertaling daarvan binnen de schoolorganisatie en de BC-scan. Een eventueel vervolgtraject kunt u direct met de expert afstemmen. Als u geen keuze kunt maken uit de genoemde trainers, dan kan de VO-academie u daarin adviseren. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@vo-academie.nl.